Adverteren met arrangementen

Veel mensen vinden het prettig om in de buurt van het concert dat ze bezoeken vooraf te eten en naderhand in de buurt wat te drinken en/of te kunnen slapen.

Zou dat bij uw restaurant/hotel/café ook kunnen?

Waar kunnen ze dan reserveren of uw arrangementen vinden? 

Bezoekers van onze website zoeken naar horecagelegenheden op Mpodia en daar wilt u natuurlijk ook bijstaan! Mpodia is tenslotte een van de snelst groeiende websites in Nederland.

REGISTREER DIRECT

De voordelen

Onze bezoekers kunnen uw restaurant/hotel/cafe naast de concertagenda zien staan en rechtsreeks bij u reserveren, zonder tussenkomst van ons. U kunt uw aanbiedingen op elk gewenst tijdstip aanpassen aan de omstandigheden en dus direct inspelen op wat er in de omgeving van uw restaurant/hotel/cafe gebeurt. Hierdoor trekt u klanten en wordt uw restaurant/hotel/cafe in de omgeving steeds bekender.

De mogelijkheden

Met een eenvoudig abonnementje kunt u onze bezoekers aanbiedingen doen en kunnen zij rechtstreeks bij u reserveren. Daarnaast (zoals hierboven beschreven) kunt u uw aanbiedingen aanpassen aan de evenementen die in uw plaats plaatsvinden. Bijvoorbeeld: De klant die met een kaartje van een theater bij u in de omgeving bij u komt eten krijgt u de eerste consumptie gratis. Groter uitpakken is natuurlijk ook mogelijk. 

Het abonnement

U krijgt op Mpodia een profielpagina met foto, video, mooie omschrijving van uw restaurant/hotel/café, adresgegevens en een button waarmee de bezoekers rechtstreeks bij u kunnen reserveren.

De kosten
De kosten zijn overzichtelijk. Een abonnement kost € 20 per maand. Wij vragen geen procenten of fee en hebben geen voorwaarden aan een te behalen aantal reserveringen. Met een abonnement op Mpodia kunt u uw bezoekers aanbieden wat u wilt.

Als u nu beslist, wordt één dag lang  een promotiebeel of video van uw restaurant/hotel/café op de voorpagina van onze website gepubliceertd.

Registreer en ga aan de slag

Agenda van maandag 27 februari

Stathe Sessie: Josh Savage
StatheUtrecht
woensdag, maart 1, 2017 - 20:30
De tweetalige Britse singer-songwriter Josh Savage tourde door Amerika, Europa Midden-Oosten en ston ­»
The Dolmen + Pyrolysis
Poppodium P60Amstelveen
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
The Dolmen is een vijftallige groep heidense rebel-rousers van het mystieke eiland van Portland aan ­»
DI-RECT + Support
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
Een van de succesvolste rockbands van Nederland €20 exclusief €3,10 servicekosten Vrije sta- en (een ­»
In The Whale (USA) live at Winston Kingdom
donderdag, maart 2, 2017 - 21:00
In The Whale’s music resonates with anyone thirsting for the time when bands simply rocked. That nos ­»

Archief door de jaren heen

Raphael Saadiq / Tivoli / 16 oktober 2011