dec
08
2013

Boppin' Billy festival: Deuce Coupe + The Rob Ryan Roadshow + The Spunyboys + The Domestic Bumblebees

Time: 
18:00

Deuce Coupe (Austin, TX (USA) bestaat uit Kevin Fox, Kris Dennison en Travis Travino. Hun album ‘Hotrod Mama’ bevat eigen nummers en is erg goed ontvangen. De titelsong is ‘sexy & hot’ en swingt de pan uit! Het geluid van de heren is beïnvloed door de legendes uit de jaren ’50, maar ook door latere bands als Stray Cats, The Paladins, Deke Dickerson en Reverend Horton Heat. Live zijn de heren energiek en swingen ze er op los. Tijdens hun optredens brengen ze iedereen in een opgewekte, vrolijke stemming. Hun motto is niet voor niets: ‘Forget all your troubles and let’s party!’.

www.reverbnation.com/deucecoupe

 

The Rob Ryan Roadshow (USA/DE) is sinds 4 jaar op tour door Europa. Tijdens deze tour hebben ze het voorprogramma verzorgd voor The BossHoss, Imelda May en anderen, hebben ze meer dan 350 shows gespeeld en op verschillende festivals door heel Europa gestaan. De stijl van The Rob Ryan Roadshow is een mix van Americana, Rockabilly en Honky Tonk. Ze spelen met zoveel power en passie dat ze, waar ze ook spelen, het publiek voor zich winnen.

Ze zijn getekend bij het Rhythm Bomb / Shack Rouser label en via dat label hebben ze hun derde album gereleased. Cold Hard Truth is een album dat alle invloeden van de band laat horen en is erg goed ontvangen in zowel Amerika als Europa. The Rob Ryan Roadshow is een band die je niet moet missen. Dus doe jezelf een plezier en zorg dat je erbij bent tijdens Boppin’ Billy 2013!

Great new album. In-your-face, gutsy, melodic, danceable, drinkable compilation of soaring rhythm and pure honky tonk energy. A must have for any old school country, honky tonk and rockabilly fan! – CDBaby

www.therobryanroadshow.com

 

The Spunyboys (Fra) wordt regelmatig vergeleken met The Stray Cats en als je de energieke optredens van de heren ziet snap je die vergelijking direct! Ze spelen klassiekers van Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette en Gene Vincent, maar ook nummers van Crazy Cavan, The Crepes ’n Drapes en Matchbox. De laatste jaren hebben de heren steeds meer eigen nummers geschreven, waardoor hun repertoire uitgebreid en gevarieerd is geworden. Afgelopen jaar is het nieuwe album ‘Rockabilly Legacy’ uitgekomen en de band is momenteel bezig met een tour door Europa om het album te promoten. De band heeft inmiddels in vele landen in Europa gespeeld. Het publiek wordt tijdens de dampende, wilde, energieke shows betrokken bij het optreden, waardoor een optreden van The Spunyboys een must is om te zien en te horen!

www.spunyboys.com

 

The Domestic Bumblebees (Zwe) is een 50s blues / rock ’n roll trio uit Zweden. De band is in november 2004 ontstaan in een kleine club genaamd ‘Jumpin’ the Cellar’. De bedoeling was dat de band een eenmalig optreden zou geven, maar het publiek werd zo wild en enthousiast van de band dat ze besloten hebben om door te gaan. En daar hebben ze goed aan gedaan! De band staat bekend om hun explosieve en energieke shows. Ook op Boppin’ Billy belooft het een energieke show te worden dus dit optreden mag je zeker niet missen!

www.domesticbumblebees.com

gegevens

Agenda van maandag 27 februari

Stathe Sessie: Josh Savage
StatheUtrecht
woensdag, maart 1, 2017 - 20:30
De tweetalige Britse singer-songwriter Josh Savage tourde door Amerika, Europa Midden-Oosten en ston ­»
The Dolmen + Pyrolysis
Poppodium P60Amstelveen
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
The Dolmen is een vijftallige groep heidense rebel-rousers van het mystieke eiland van Portland aan ­»
DI-RECT + Support
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
Een van de succesvolste rockbands van Nederland €20 exclusief €3,10 servicekosten Vrije sta- en (een ­»
In The Whale (USA) live at Winston Kingdom
donderdag, maart 2, 2017 - 21:00
In The Whale’s music resonates with anyone thirsting for the time when bands simply rocked. That nos ­»

Archief door de jaren heen