Don in Concert in elk opzicht een succes

Zondagavond 5 februari was het zover, DON In Concert 'Swingin With Friends' met René Froger en Jeroen van der Boom vond speciaal voor Stichting DON(Diabetes Onderzoek Nederland) plaats in Studio 21 in Hilversum. 
De avond is geheel in stijl georganiseerd. De rode loper ligt uit, de deuren worden voor je open gehouden, de mannelijke gasten zijn gekleed in driedelige pakken en  de vrouwen dragen schitterende galajurken waarvan de één nog mooier is dan de ander. 
Wanneer iedereen eenmaal plaats heeft genomen aan zijn of haar tafel wordt de avond geopend met een indrukwekkend filmpje over Diabetespatiënten. De avond staat namelijk in het teken van Stichting DON. De stichting is ruim 5 jaar geleden opgericht door Maarten de Gruyter. Het doel van de stichting is het ondersteunen van fundamenteel diabetesonderzoek. Hiervoor zijn de tafels voor deze avond dan ook verkocht. Dit leverde DON ruim 250.000 euro op. Voor de stichting is de avond dus al meteen een groot succes.
Na aandacht gelegd te hebben op de serieuze kant van de avond kan er een feestje gebouwd worden. Dit gebeurt meteen als René Froger en Jeroen van der Boom de avond openen onder begeleiding van de Sonny’s Inc. Big Band en gesierd met het Hollands Show Ballet. Gedurende de avond komen er klassiekers voorbij als ‘Save the last dance’, ‘I did it my way’ en ‘Love is in the air’. Don in Concert ‘Swinging with Friends’ heeft natuurlijk niet voor niets deze naam gekregen, want er zijn ook gastoptredens van Michiel Borstlap, Lange Frans en Leonie Meijer. Onder de honderden gasten bevinden zich ook BNN’ers als Do, Monique de Bouvrie, Danny Froger, Natasja Froger en Dany van der Boom. Iedereen vermaakt zich prima. Naast de amuserende optredens wordt er ook heerlijk eten geserveerd.
De hele avond is één groot succes en de drank vloeit rijkelijk. Jeroen van der Boom zegt dan ook heel passend: ‘de vorige keer toen ik een aantal drankjes op had, toen lag mijn pak in bed en ik op de stoel’. Dit zou zeker weten ook na deze geweldige avond bij vele gasten het geval geweest zijn. 

Foto's

Agenda van maandag 27 februari

Stathe Sessie: Josh Savage
StatheUtrecht
woensdag, maart 1, 2017 - 20:30
De tweetalige Britse singer-songwriter Josh Savage tourde door Amerika, Europa Midden-Oosten en ston ­»
The Dolmen + Pyrolysis
Poppodium P60Amstelveen
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
The Dolmen is een vijftallige groep heidense rebel-rousers van het mystieke eiland van Portland aan ­»
DI-RECT + Support
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
Een van de succesvolste rockbands van Nederland €20 exclusief €3,10 servicekosten Vrije sta- en (een ­»
In The Whale (USA) live at Winston Kingdom
donderdag, maart 2, 2017 - 21:00
In The Whale’s music resonates with anyone thirsting for the time when bands simply rocked. That nos ­»

Archief door de jaren heen

Kane: van 'Singles Only' naar 'No Surrender'
THE BEASTIE BOYS ARE BACK!