Keane brengt Best Of-album uit

Keane bestaat dit jaar tien jaar en ter ere daarvan brengt Island Records op vrijdag 8 november ‘The Best Of Keane’ uit. Op het album staat achttien van de populairste nummers van de Britse band, plus twee nieuwe songs: ‘Higher Than The Sun’ en ‘Won’t Be Broken’. De vijf studioalbums van de band, die hits scoorde als ‘Everybody’s Changing’, ‘This Is The Last Time’, Somewhere Only We Know’ en ‘Silenced By The Night’, stonden allemaal op nummer 1 in de Britse hitlijsten. Bekijk de trailer voor het album hier

“Het is alweer een decennium geleden dat we onze eerste plaat ‘Hopes & Fears’ uitbrachten”, aldus frontman Tom Chaplin. “We wilden iets uitbrengen dat deze mijlpaal onderstreept. Een soort dankjewel aan de fans, die we graag laten reizen door de nummers waar we het meest trots op zijn. 

‘The Best Of Keane’ verschijnt ook in een deluxe-versie, met op een extra cd een collectie van de altijd sterke bonustracks van de band. De super deluxe-versie bevat ook nog een boekje van 100 pagina’s en een dvd met een speciale akoestische set, die afgelopen maandag werd opgenomen in Londen.

Sinds ze begonnen als schoolvrienden in het Engelse East Sussex, hebben Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley en Richard Hughes meer dan elf miljoen albums verkocht. In 2008 werden zowel ‘Hopes & Fears’ als ‘Under The Iron Sea’ opgenomen in de lijst met beste Britse albums aller tijden van het toonaangevende Q Magazine. Eerder dit jaar werd het debuutalbum ‘Hopes & Fears’ tot op een-na-beste album aller tijden uitgeroepen door luisteraars van BBC Radio 2. 

www.keanemusic.com

Agenda van maandag 27 februari

Stathe Sessie: Josh Savage
StatheUtrecht
woensdag, maart 1, 2017 - 20:30
De tweetalige Britse singer-songwriter Josh Savage tourde door Amerika, Europa Midden-Oosten en ston ­»
The Dolmen + Pyrolysis
Poppodium P60Amstelveen
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
The Dolmen is een vijftallige groep heidense rebel-rousers van het mystieke eiland van Portland aan ­»
DI-RECT + Support
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
Een van de succesvolste rockbands van Nederland €20 exclusief €3,10 servicekosten Vrije sta- en (een ­»
In The Whale (USA) live at Winston Kingdom
donderdag, maart 2, 2017 - 21:00
In The Whale’s music resonates with anyone thirsting for the time when bands simply rocked. That nos ­»

Archief door de jaren heen

Extra concert Anouk Live At Westerpark
Challenge The Records Day
Grasnapolsky