Over ons

Mpodia is een onafhankelijke muziekcommunity voor en door muziekliefhebbers. Het biedt muziekliefhebbers een platform om over muziek te schrijven en de muziekindustrie een platform om informatie te delen. Dit geldt voor alle muziekgenres, waardoor Mpodia dé website is voor een breed muziekliefhebbend publiek.

 

Op Mpodia lees je nieuwsberichten, check je de concertagenda, lees je reviews over je favoriete artiesten of probeer je kans te maken op kaarten of een album met een te gekke winactie.

Hier werkt dagelijks een team van bevlogen muziekliefhebbers aan. Van studenten in de journalistiek en social media tot de gewone muziekliefhebber met zijn jarenlange ervaring of een jonge muziekfanaat. Zij schrijven concert- en albumreviews, nemen interviews af of schrijven een column.

Mpodia beheert een grote muziekdatabase met agenda's en profielen van podia en artiesten van Nederland. Podia en artiesten vullen hier zelf hun eigen concertagenda in. Op deze manier willen wij ons platform op een optimale manier gebruiken voor verschillende muziekstromen.

 

Schrijven voor Mpodia
Sluit je aan bij het Mpodia team. Bouw via Mpodia je eigen portfolio op van reviews en foto's, recensies en interviews. Toon je werk bij sollicitaties en op school. Of maak van schrijven en muziek een serieuze hobby! Mpodia zorgt zo mogelijk voor de perskaarten en fotopassen die je bij een bezoek aan een concert nodig hebt. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met de hoofdredacteur van Mpodia via redactie@mpodia.nl.

 

Publiciteit
Mpodia beheert het kanaal ‘Mpodia Muzieknieuws’ op de TV-schermen in het openbaar vervoer in de Randstad en op 300 scholen en een netwerk van sportclubs door heel Nederland. Persberichten die op de redactie (redactie@mpodia.nl) binnenkomen, worden geplaatst op Mpodia. De afdeling Publiciteit selecteert hier uit persberichten, om op het kanaal "Muzieknieuws" te plaatsen. Stuur je berichten bijtijds in. De selectie wordt gemaakt op maandag. Door de week worden actuele 'hotpress' berichten toegevoegd.

 

Arrangementen en agenda-items
De agenda en arrangementen worden geplaatst en aangeboden door derden. Hier heeft Mpodia geen invloed op de inhoud. Als prijzen en aanbiedingen ter plaatse afwijken, is Mpodia hier niet aansprakelijk voor. Wel vinden wij het heel vervelend als dit plaatsvindt.

 

Like Mpodia op Facebook en volg ons op Twitter. We like you too!

Agenda van maandag 27 februari

Stathe Sessie: Josh Savage
StatheUtrecht
woensdag, maart 1, 2017 - 20:30
De tweetalige Britse singer-songwriter Josh Savage tourde door Amerika, Europa Midden-Oosten en ston ­»
The Dolmen + Pyrolysis
Poppodium P60Amstelveen
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
The Dolmen is een vijftallige groep heidense rebel-rousers van het mystieke eiland van Portland aan ­»
DI-RECT + Support
donderdag, maart 2, 2017 - 20:00
Een van de succesvolste rockbands van Nederland €20 exclusief €3,10 servicekosten Vrije sta- en (een ­»
In The Whale (USA) live at Winston Kingdom
donderdag, maart 2, 2017 - 21:00
In The Whale’s music resonates with anyone thirsting for the time when bands simply rocked. That nos ­»

Archief door de jaren heen

Reveller
Nieuwe cd De Kift verschijnt 19 maart 2011