Zoek...

Never mind the hype presents: Bartek + 45ACIDBABIES

VR
28
04/2017
€9,-
Genre: Indie / Punk

Never mind the hype presents: Bartek + 45ACIDBABIES in Poppodium 013, Tilburg

Met een EP genaamd 'Beach' op zak maakte Bartek menig podium van de Popronde onveilig met hun loeiharde 2 minute fuzz-rock. Vanavond maken ze zich op om de zaal van Hall of Fame flink om te ploegen. Wees gewaarschuwd! 

45ACIDBABIES kunnen we het beste omschrijven als vier rellende pubers die je klaslokaal overnemen. Met hun lekkere garage-­‐electro-­‐punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De band staat garant voor een dikke energieke live ervaring.

Lookapony is grauw, onrustig en mega cool! Deze trashy garagerock bengels zijn geen onbekenden in 013. Hun mix van energieke melodieën, een snufje good old rock ’n' roll en een hoge dosis ‘we don’t give a fuck’ bleek in het verleden het recept te zijn om iedereen in de zaal te laten dansen. Wij kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe dansmoves te showen op hun nieuwe plaat ’HA-SATAN'. Aanrader voor de liefhebbers van Parquets Courts, Drenge en Cosmonauts.

Mexican Surf zijn vijf branieschoppers met een lichte obsessie voor nacho’s en tequila. Gelikte surflijnen met een dosis fuzz, als je hier nog niet Mexicaans warm van wordt, weten wij het ook niet meer.

Tickets kopen »

Deel dit concert via social media:

Poppodium 013
Veemarktstraat 44
5038 CV TilburgMeer informatie »