Zoek...

Going Back To My Roots

ZO
23
04/2017
€12,50

Going Back To My Roots in P60, Amstelveen

Op vele verzoek is het eindelijk weer zover. Een nieuwe editie van één van de meest succesvolle en langstlopende dance classics events GOING BACK TO MY ROOTS op zondag 23 APRIL van 18.30 tot 00.00 uur. We hebben gekozen voor een eindtijd van 00.00 uur, zodat je je de volgende dag niet verslaapt voor werk of andere verplichtingen! En na eerdere uitverkochte edities in andere leuke locaties is nu gekozen voor het fantastische en knusse Poppodium P60 te Amstelveen.

P60 is geen onbekende van het dance classics genre. Vele bekende old school artiesten zoals o.a. Melba Moore en ook bekende events als de Boc Reunion en de Classic Soul Night hebben succesvolle edities gehad in P60. P60 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat stopt pal naast het Poppodium en ook de bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Tegenover en rondom de locatie kan goed geparkeerd worden en onder P60 bevindt zich een ruime parkeergarage. Kortom, het perfecte evenement vindt plaats in de perfecte locatie.

Import dance classics, disco, swingbeat, old school hip-hop, house classics en latin classics worden gedraaid door dj'€™s die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de scene. Dj KID bekend van discotheek TIMELESS, Dj ORLANDO bekend van REMINISCE en resident van GOING BACK TO MY ROOTS en DJ EVERT, bekend van de FLORA PALACE REUNION zullen je vermaken met de lekkerste nostalgische classic hits uit de goede oude tijden.


Tickets kopen »

Deel dit concert via social media:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM AmstelveenMeer informatie »