Zoek...

Aborted + Korpse

ZA
29
04/2017
€15,-
Genre: Metal

Aborted + Korpse in P60, Amstelveen

Diabolica Sonis presents: Aborted + Korpse. Een avond met de beste en hardste deathmetal voor de echte liefhebber. Laat je meeslepen door de genadeloze muziek van Aborted, een mix van grindcore en deathmetal en keiharde brutal slam death metal van Korpse.

Aborted
Aborted is een metalband uit België, opgericht in 1995 door Sven de Caluwé, die een mengeling van grindcore en deathmetal speelt. De band bestaat momenteel uit Sven de Caluwé (zang), Ken Bedene (drums), Mendel de Leij (gitaar), Ian Jekelis (gitaar) en Stefano Francheschini (bass). De groep heeft onder meer getourd met Cryptopsy, Morbid Angel en vele andere. Ook speelden ze bijvoorbeeld op gerenommeerde metalfestivals als Graspop en Wacken.

In 2016 bracht Aborted haar negende album uit genaamd ‘Retrogore’. Het zal niemand verbazen dat ‘Retrogore’ heel herkenbaar klinkt. Het unieke vocale geweld van Sven in combinatie met de klassieke Aborted-troeven: scherpe solo’s, snelle drums en veel tempowisselingen zorgen voor een album dat aanvoelt als een paar warme, bloederige sokken. Zo biedt het refrein van ‘Whoremageddon’ tussen het bloederige geweld enkele heerlijke hooks waar de kadavers nog lijken aan te hangen, terwijl een nummer als ‘Cadaverous Collection’ kan pronken met solo’s die ‘Choice Cuts’ van Carcass doen lijken op derderangsvlees. De combinatie van goregrind met melodische midtempo, vergezeld door een productie van buitengewone kwaliteit is zeer indrukwekkend. Laat je meeslepen door een album dat samenvat waarom Aborted overal ter wereld volle zalen trekt!

Korpse
Korpse is een Nederlandse deathmetal band, opgericht door Marten van Kruijssen in augustus 2013.
Samen met Sven van Dijk (zang), Mart Wijnholds (bass) en Floor van Kuijk (gitaar) zijn ze één van de meest meedogenloze live acts in hun genre.

Hun debuutalbum ‘Korpse’ lanceerde eind 2013 digitaal op het internet en had meteen veel impact – de band stond op de kaart. Hun eerste shows werden geboekt over heel Europa en het album kreeg veel aandacht van diverse platenlabels. In samenwerking met Morbid Generation Records kwam het fysieke debuutalbum uit op 24 maart 2014.

Korpse onderscheidt zich door het creëren van een muur van agressie, dat het publiek
veranderd in een groep bloeddorstige wolven. Van de speakers maken ze een wapen van massavernietiging. Wat je hoort op het album is wat je in levende lijven krijgt; een meedogenloze brutalitieit, zonder compromissen  en valse overwaarderingen. Immens zware ‘slam breakdown’, gecombineerd met scherpe snelheid en agressie wat leidt tot geen flauwekul in het ‘slamming death genre’.  Door hun unieke sound, aanpak en het feit dat alle bandleden veel ervaring hebben met het spelen in Europa, blijft Korpse onvermoeibaar doorgaan en richt de band schade aan alles wat er op hun pad komt.

Korpse zal niet stoppen tot iedereen hun kijk op bruutheid  deelt en ze elk podium plat gespeeld hebben!

Tickets kopen »

Deel dit concert via social media:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM AmstelveenMeer informatie »