Zoek...

Heavy Metal Maniacs Festival I

VR
22
09/2017
€10,-
Genre: Metal

Heavy Metal Maniacs Festival I in P60, Amstelveen

Twee dagen scheurende gitaren en lange haren, denim jacks en heavy metal van het hoogste kaliber! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september organiseren Stichting Heavy Metal Maniacs en P60 voor de 18e keer (niet één, maar twee dagen!) Heavy Metal Maniacs Festival!

Op de vrijdagavond presenteren wij Martyr, Saber Tiger en Elise. Kortom een keiharde line-up!

Martyr bestaat dit jaar alweer 35 jaar. Na een reünieshow op het Heavy Metals Maniacs festival in 2001 kwamen ze weer bij elkaar en ondertussen draaien ze volop mee in de top. Met hun succesvolle album ‘You Are Next’ dat vorig jaar uit kwam bevestigde ze dit. Het album werd tot ver buiten onze landsgrenzen bijzonder goed ontvangen. Nu gaat de Nederlandse metallegende Martyr wederom geschiedenis schrijven bij Heavy Metal Maniacs Festival met hun 35-jarige jubileum show! Het gaat een bijzondere show worden waarbij special guests natuurlijk niet ontbreken.

Saber Tiger is al sinds 1981 Japans best bewaarde heavy metal geheim, want pas in 2016 konden Europese fans genieten van hun mix van traditionele, maar ook eigentijdse metal. De top van de Japanse metal scene is ruim een jaar later wederom in Europa te bewonderen. Saber Tiger doet een exclusieve show op het Heavy Metal Maniacs Festival!

Elise is ook al zo’n legende uit de Nederlandse heavy rock. Deze jaren ‘80 hardrock band is sinds 2011 weer bij elkaar en ze komen eindelijk een keer naar het westen om te laten horen dat Elise tot de topbands van de Nederlandse heavy metal scene uit de tachtigeer jaren behoort. Vaak zijn ze niet te zien, dus deze kans wil je niet missen!

Tickets kopen »

Deel dit concert via social media:

P60
Stadsplein 100a
1181 ZM AmstelveenMeer informatie »