Zoek...

Michael Bublé viert tienjarig jubileum van 'Christmas' met superdeluxe box-set

Michael Bublé viert tienjarig jubileum van 'Christmas' met superdeluxe box-set in .,

Michael Bublé viert dit jaar de tiende verjaardag van zijn fenomenale album Christmas, dat nog steeds het best verkochte kerstalbum is van de 21ste eeuw. Daarom brengt hij op 19 november een super deluxe box-set uit met twee gloednieuwe nummers en kerstgoodies.

De box-set bevat naast het originele album een bonus CD met 7 tracks, waaronder twee nieuw tracks. Deze CD bevat het nummer 'The Christmas Sweater', een nieuwe studio-versie van 'Let It Snow!' opgenomen in de Abbey Road Studios te Londen, 'The More You Give (The More You'll Have)' en een met duet met Rod Stewart: 'Winter Wonderland'.

Christmas is de afgelopen tien jaar meer dan 16 miljoen keer verkocht, telt zo'n 4 miljard streams en heeft jaarlijks een #5-positie behouden in de global muziekcharts.

Michael Bublé is een multi-platina, multi-Grammy, multi-Juno Award-winnende artiest met talrijke hitsingles en 8 uitverkochte wereldtournees. Sinds de release van Christmas staat Michael Bublé synoniem voor kerst: zijn stem is letterlijk de soundtrack van het seizoen geworden.

*** Christmas 2021 Super Deluxe ***

Hardcover boek van 48 pagina's
inclusief een persoonlijke brief van de artiest aan zijn fans

Individueel genummerde 12 x 12 litho

Een exclusieve groene vinyl-versie van het originele album

DVD: The Making of Christmas
Compilatie van speciale momenten gefilmd
tijdens de opnames van het album met commentaar van Bublé

Uniek kerstornament, 6 vellen inpakpapier
& 6 kerstkaarten

Deel dit concert via social media: