Zoek...

Trattoria Fantasia

De échte smaak van Italië

Trattoria Fantasia

De échte smaak van Italië

Mobile-afbeelding
RESERVEER NU

Over Trattoria Fantasia

Marnixstraat 417, Amsterdam

Ruim 25 jaar biedt Trattoria Fantasia een warme dosis Italiaanse zon en geest in het centrum van Amsterdam. Het is een traktatie voor de zintuigen zodra je het restaurant binnenloopt: het geluid van een vriendelijke begroeting, de aanblik van een nieuw ontworpen interieur dat in evenwicht staat tussen verfijning en comfort, en de geur van verleidelijke aroma’s van onze authentieke cucina italiana.

Locals en reizigers zijn al lange tijd zowel verrast en verbaasd, vooral als ze eenmaal de smaak van de uitstekende eten bij Trattoria Fantasia proeven. Sfeer, service en smaken komen allemaal samen op een unieke Italiaanse manier, kan dit echt in Amsterdam?

Onze chef-kok Crudeli is afkomstig uit Toscane en heeft meer dan 30 jaar keuken ervaring. En zoals alle goede Italiaanse koks begeleidt hij persoonlijk de aanschaf van de perfecte ingrediënten tot en met de uiteindelijke presentatie op het bord. Hij gaat zelfs regelmatig terug naar zijn geboortestreek, waar hij lokale producten en hoge kwaliteit pasta selecteert voor de gasten van Trattoria Fantasia. U kunt het verschil proeven.

Deze unieke Italiaanse vooruitzichten worden tevens weerspiegeld in onze interessante wijnkaart. Onze wijnen per glas, zowel wit als rood, stil en frizzante, zijn afkomstig uit Emilia-Romagna, een Italiaanse streek waar ze echt weten hoe om te eten - het is het huis van Parmigiano Reggiano en de Prosciutto di Parma. Zij weten ook dat de beste wijnen casual eigenlijk maken voedsel beter smaakt. En onze huiswijnen zeker doen! Wij bieden zelfs een Bardolino rose uit de Veneto per glas, een verfrissend droge wijn koel geserveerd dat is geweldig met allerlei gerechten.

En als je op zoek bent naar een fles te delen, onze wijnkaart omvat zowel de bekende en exotische, in alle prijsklassen. Van een vrolijke en frisse witte Pinot Grigio, een diepgaande en broeierige Barolo, kunnen onze medewerkers u helpen kiezen voor een fles die uw diner ervaring zal verbeteren.

Terwijl we trots zijn op het creeren van een intieme en romantische sfeer voor twee, of het gezellig maken van een familiediner, Trattoria Fantasia is ook de ideale plek voor feesten en speciale evenementen.
Onze prive kamer biedt plaats aan maximaal 32 gasten. Voor grotere bijeenkomsten bieden we onze in bovenverdieping ruimte met een capaciteit van 72.

Trattoria Fantasia
Marnixstraat 417,
1017 PK Amsterdam

Telefoon

Openingstijden

Ma - Zo: 13.00 uur - 23.00 uur

Prijzen & betaling

3-gangen vis of vlees menu voor €34,00.

Gemiddelde prijs lunchgerechten: €8,60
Gemiddelde prijs hoofdgerechten: €19,00

Parkeren

Parking De Hoofdstad (€4,80 per uur / max. €48,00 per dag)

RESERVEER NU
RESERVEER NU