Zoek...

Studio Tilburg

restaurant/discotheek

Studio Tilburg

restaurant/discotheek

Mobile-afbeelding
RESERVEER NU

Over Studio

Heuvel 9, Tilburg

Grandcafé Studio - grote feesten
Het Grandcafé van Studio is van de vier ruimtes het grootst. Het Grandcafé beschikt over een podium, een bar en een cocktail- en koffiebar. Bovendien is de ruimte geschikt voor maar liefst 400 personen!

Studio boven - kleinere feesten
Op de tweede verdieping van het pand is Studio Boven te vinden; een ruimte die beschikt over een bar en vele kleine, gezellige hoekjes. Studio Boven geeft daarnaast ook toegang tot het balkon en heeft een geweldig uitzicht op het borrelende of feestelijke publiek op de begane grond. Studio boven is geschikt voor ongeveer 100 personen.

Nummer 7 - borrelcafé
De Nummer 7 van Studio is een gezellig borrelcafé met lange bar, geschikt voor ongeveer 70 personen. Deze ruimte grenst aan het Grandcafé en de bar loopt door in beide ruimtes, zodat de het Grandcafé en de Nummer 7 geleidelijk in elkaar overlopen. De twee ruimtes kunnen bij grote evenementen dus ook makkelijk als één ruimte worden afgehuurd. Wanneer je liever een wat intiemere borrel organiseert, kan de Nummer 7 met schuifdeuren worden afgesloten.

De kinderkamer - vergaderzaal
De kinderkamer van Studio, die vroeger inderdaad werd gebruikt als speelkamer voor de kleintjes als papa en mama kwamen eten, is de kleinste ruimte en is zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, of een high tea of diner voor een grotere groep. De lichtblauwe muren en witte elementen zorgen voor een frisse en inspirerende plek. De kinderkamer is geschikt voor ongeveer 20 personen. Daarnaast is er ook audiovisueel materiaal voorhanden en is er een beamer beschikbaar.

Studio
Heuvel 9,
5038 CN Tilburg

Bij dit restaurant kun je genieten van:

             

Telefoon

Openingstijden

15:00-04:00

Prijzen & betaling

Menuprijs, 3 gangen keuzemenu: €19,50
Gem. prijs hoofdgerecht: €13,00
Betaling: Pin, Visa, MasterCard, Amex & Diners Club

Parkeren

Tilburg

RESERVEER NU

Studio op social media

RESERVEER NU