Zoek...

Biblos Amsterdam

Van rustig café tot feestcafé in 5 minuten

Biblos Amsterdam

Van rustig café tot feestcafé in 5 minuten

Mobile-afbeelding
RESERVEER NU

Over Biblos

Lijnbaansgracht 243, Amsterdam

Bij Biblos is het oude nostalgische Amsterdam nog echt te voelen. Dit is niet alleen door ons pand uit 1712, maar ook door ons interieur dat al 45 jaar hetzelfde is gebleven. Uniek in de Leidsepleinbuurt is en dat voel je.

Door de jaren heen hebben vaste gasten nummerborden meegenomen vanuit de gehele wereld. Iets dat begon met een nummerbord van Biblos zelf is uitgegroeid tot een enorme verzameling, waar wij trots op zijn.

Biblos is een plek waar iedereen welkom is en waar zowel Nederlandse als internationale gasten zich elke avond welkom voelen in de gezellige sfeer. Wij zijn een ouderwets no-nonsens café, waar gezelligheid vooraan staat.

Zowel onze bar staff als onze gasten zijn altijd in voor een babbel, dus ook als je alleen bent zit je hier meer dan goed. Heb je zin in een goed gesprek, verschillende bieren van de tap en gewoon gezelligheid? Elke dag zijn onze deuren vanaf 21:00 uur geopend.

Omdat we de hele nacht geopend zijn beginnen we relaxed met muziek met originele videoclips uit de 70’s, 80’s en 90’s. Later op de avond gooien we er een versnelling bovenop en gaan regelmatig de voetjes van de vloer en komen de shots op de bar.
Onze gasten kunnen hun muziekverzoekjes indienen, waardoor ze samen met onze bar staff de sfeer van de avond creëren. Ook hierbij zijn de videoclips geliefd bij jong en oud. Daarnaast geeft onze bar staff ook graag een show weg om de feestvreugde te vergroten.

Dagelijks wordt tot diep in nacht een feestje gebouwd.

We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons nachtcafé,

Team Biblos

Biblos
Lijnbaansgracht 243,
1017 PH Amsterdam

Openingstijden

Ma - do: 21.00 uur - 03.00 uur
Vr - za: 21.00 uur - 04.00 uur
Zo: 21.00 uur - 03.00 uur

Prijzen & betaling

Een gezellige sfeer onder het genot van een drankje.

Parkeren

P+R Bos en Lommer (na 10.00 €1,00 per dag + €5,00 voor retour van 2 personen met openbaar vervoer)

RESERVEER NU
RESERVEER NU