Zoek...

PK Utrecht

Bar & Kitchen

PK Utrecht

Bar & Kitchen

PK Utrecht

Bar & Kitchen

Mobile-afbeelding
RESERVEER NU

Over PK Utrecht

Oude Gracht 101-103, Utrecht

PK bar & kitchen, stads Grand cafe in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht
Dagelijks kon je bij King Arthur terecht voor een (laat) ontbijt, lunch, of diner. Dit geldt ook voor PK bar & kitchen! Naast deze momenten ben je ook voor alleen een drankje zeer welkom. Zo blijft ons pand langs de Oudegracht al ruim 35 jaar een begrip in Utrecht.

Bioscoop, winkelen, zakenlunch, à la carte restaurant en stappen
Van ‘open tot sluit’ wisselen de mensen en de sfeer, maar altijd is het gezellig druk en ontspannen. ’s Ochtends is het een relaxed koffiepunt, waarna al snel de lunch op gang komt. Van toeristen met een warme maaltijd, winkelend publiek dat even pauzeert tot een informele zakenlunch. Daarna is het weer thee, koffie en natuurlijk een borrel. Zo rond de klok van vijf begint de avond in ons a la restaurant. Vervolgens komen de bioscoopbezoekers, borrelaars en stappers langzaam binnendruppelen.

PK bar & kitchen als uitvalsbasis voor uitgaan
Door de gunstige ligging in hartje Utrecht is PK bar & kitchen, evenals King Arthur altijd was, een prima uitvalsbasis voor diverse activiteiten. Parkeergarages en Utrecht CS zijn dichtbij, en het Beatrixtheater (musicals) ligt op loopafstand net als Vredenburg (muziekcentrum) en verschillende bioscopen. De opstapplaats voor de rondvaartboten is op 100 meter afstand. Voor een borrel met een groep vrienden of collega’s zijn wij een uitstekende plek. Tevens zijn we ook kindvriendelijk.

Terras
Voor de deur hebben wij een groot terras waar je heerlijk kunt kijken naar alle voorbijgangers langs de Oudegracht.

Vergaderzaal
Zoals er vroeger druk vergadert werd bij King Arthur op de 1e verdieping heeft PK bar & kitchen na de verbouwing een comfortabele vergaderruimte op de 2e verdieping. Alle audio-visuele apparatuur is aanwezig zoals een beamer, microfoon en flip-over. Tezamen met ons gezellig grand cafe beneden maakt dit de perfecte combi van zakelijk vergaderen en afsluiten met ontspanning in de vorm van een hapjes, drankje, lunch of diner.

PK Utrecht
Oude Gracht 101-103,
3511 AE Utrecht

Telefoon

Openingstijden

Zon-Ma vanaf 11.00 uur
Din-Vrij vanaf 10.00 uur
Zat vanaf 10.00 uur

Prijzen & betaling

Lunch: van €5,95 tot €11,50
Voorgerechten: van €5,25 tot €11,50
Hoofdgerechten: van €18,50 tot €22,50
Desserts: van €6,50 tot €10,50

Parkeren

Parkeergarage Springweg

RESERVEER NU

PK Utrecht op social media

RESERVEER NU