Zoek...

Giornale

Lifestyle Bar / Restaurant

Giornale

Lifestyle Bar / Restaurant

Giornale

Lifestyle Bar / Restaurant

Mobile-afbeelding
RESERVEER NU

Over Giornale

Stationsplein 12, Eindhoven

Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk “Genieten”. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooral relaxte atmosfeer. Giornale brengt de levensgenieter tot leven door een heerlijk assortiment van Italiaanse lekkernijen aan u te presenteren.

Giornale blinkt uit in de best geselecteerde vorm van het bereiden en presenteren van kleine hapjes. Onder het motto Foodsharing kunt u op deze manier de smaakpapillen perfect prikkelen en wordt er uiteraard aandacht besteed aan de presentatie hiervan. Een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten kunt u op onze kaart vinden.

Neem plaats in ons restaurant gedeelte en haal het laatste nieuws uit de “Giornale krant” over onze heerlijke gerechten. Liever niet delen? Giornale serveert ook een aantal mooie hoofdgerechten die bij grote broer (Restaurant Sopranos) op de kaart staan, waarbij u de kwaliteit en service krijgt die u ook van Sopranos gewend bent.

U kunt bij Giornale ook terecht voor een heerlijke lunch. Geen standaard gerechten, maar heerlijke mediterrane en smaakvolle lunchgerechten worden aan u gepresenteerd. Uiteraard weer met zorg bereid en met plezier geserveerd. Ook bij onze lunch komt ons concept foodsharing tot zijn recht. U kunt met uw gezelschap namelijk een heerlijke proeverij aan lunchgerechten met elkaar delen. Een absolute aanrader!

Lifestyle Bar Giornale zorgt er door haar ruime assortiment aan wijnen, speciaalbieren en likeuren voor dat er voor de gasten die ook na het eten nog even willen naborrelen ruimte is. De muziek is stijlvol met heerlijke Jazz en Blues invloeden, maar nooit overheersend. In een ontspannen sfeer kunt u dus uw avond een mooi vervolg geven.

Of u Giornale nu met vrienden, familie of zakelijk bezoekt, voor elke aangelegenheid is Giornale The place to be.

Giornale
Stationsplein 12,
5611AB Eindhoven

Openingstijden

Ma-Don 11:30 - 22.00 uur
Vrij-Zat 11:30 - 22.30 uur
Zon 11:30 - 22.00 uur

Prijzen & betaling

Speciaal voor gezelschappen vanaf 6 personen hebben we verschillende sharingmenu's samengesteld.
Er is een menu beschikbaar van €25, €30 en €35 per persoon.

Alle sharinggerechten zijn ook los bestelbaar.

Parkeren

Eindhoven

RESERVEER NU

Giornale op social media

RESERVEER NU