Zoek...
Promotie en publiciteit!

Promotie en publiciteit!

Profiteer van de mogelijkheden!

Aanmelden?

Lid worden

Meld uw locatie aan bij Mpodia en kom direct in beeld bij evenementen in de buurt. En dat niet alleen! Met een speciale code beheert u gemakkelijk uw eigen locatiepagina! Zo, dat u ten alle tijde uw informatie voorziening actueel kunt houden. 

Labels & muziek
Als artiest wil je graag je creativiteit laten zien aan derden. Dat geldt ook voor de muzikant. of je nu groot artiest bent of beginnend. iedereen wil hun creatie tonen en laten horen. Wij schrijven een review van albums, concerten en maken sfeer reportagens van festivals om op deze wijze artiesten te promoten. Stuur het album, cd naar de redactie ! (cd's en vinyl krijgt publicitaire voorrang op downloads en streams)

Podia
Vul de pagina's met de agenda van uw poppodium. Zo kunt u uw evenementen promoten door deze toe te voegen aan de concertagenda. U heeft de mogelijkheid om de pagina te voorzien van foto’s, video’s en een koppeling met social media. 

Partner 
Wordt partner van Mpodia en beheer een eigen pagina op de onze website! Promoot uw merk en wordt rondom de voor u relevante poppodia en horecagelegenheden getoond.

Horeca
Beheer een eigen pagina voor uw hotel, restaurant, bar of café. Met een Mpodia membership krijgt u de mogelijkheid om informatie, foto’s, video’s, arrangementen te tonen aan concertbezoekers bij u in de buurt. Ook kan er een koppeling gemaakt worden met uw social media waardoor berichten rechtstreeks op uw eigen Mpodia-pagina worden getoond.

Interesse? 
Laat uw contactgegevens achter en mail info@noordevents.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken.