Zoek...
Promotie en publiciteit!

Promotie en publiciteit!

Profiteer van de mogelijkheden!

Aanmelden?

Lid worden

Je wilt waarschijnlijk iets op Mpodia geplaatst hebben? Dat kan! 

Mpodia geeft jou, als Artiest, Label, Podium of Horecagelegenheid: hotel, restaurant en café, de kans om een gratis account te maken op Mpodia.nl waarop je al jouw informatie kwijt kan. 

Stuur een email naar team@mpodia.nl en we maken het account voor je in orde.

Lees even verder wat dit voor jou betekent.

Beheer gemakkelijk jouw eigen locatiepagina! Zo, dat je ten alle tijde jouw informatie actueel kunt houden.

Labels & Artiesten
Post jouw nieuws, reviews, video's. Schrijf je reviews van jouw albums en concerten of laat het je vrienden doen, maar hoe dan ook: promoot jezelf! 

Podia. Vul de pagina's met de agenda van jouw poppodium. Zo kun je jouw evenementen promoten door deze toe te voegen aan de concertagenda. Je hebt de mogelijkheid om de pagina te voorzien van foto’s, video’s en een koppeling met social media.

Horeca (Voordeel: geen afdracht van procenten en coupons. Geen scheve gezichten aan tafel vanwege aangepaste menuutjes. Je kan bij Mpodia alle kanten op)
Beheer een eigen pagina voor jouw hotel, restaurant, bar of café. Je krijgt de mogelijkheid om informatie, foto’s, video’s, arrangementen te tonen aan concertbezoekers bij jou in de buurt. Ook kan er een koppeling gemaakt worden met jouw social media waardoor berichten rechtstreeks op je eigen Mpodia-pagina worden getoond.

Partner
Wordt partner van Mpodia en beheer een eigen pagina op de onze website! Promoot jouw merk en wordt rondom de voor jouw relevante poppodia en horecagelegenheden getoond. 

Bezoeker van Concerten
Bezoek je graag concerten. Maak dan ook een account aan als redacteur en schrijf je reviews op Mpodia.

PS
Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de door jouw geplaatste content.
Mocht jouw Horecagelegenheid al op Mpodia staan, maar je wilt dit niet? Sorry daarvoor. Geef het dan alsjeblieft door aan ons team via team@mpodia.nl. Dan wordt het account zo spoedig mogelijk verwijderd.