Zoek...
Lid worden

Lid worden

Profiteer van de mogelijkheden!

Aanmelden?

Lid worden

Meld uw locatie aan bij Mpodia en kom direct in beeld bij evenementen in de buurt. En dat niet alleen! Met een Mpodia Membership beheert u gemakkelijk uw eigen locatiepagina, zodat u ten alle tijde uw informatie voorziening actueel kunt houden. 

Horeca
Beheer een eigen pagina voor uw hotel, restaurant, bar of café. Met een Mpodia membership krijgt u de mogelijkheid om informatie, foto’s, video’s, arrangementen te tonen aan concertbezoekers bij u in de buurt. Ook kan er een koppeling gemaakt worden met uw social media waardoor berichten rechtstreeks op uw eigen Mpodia-pagina worden getoond.

Podia
Vul de pagina van uw poppodium met extra informatie. U heeft de mogelijkheid om de pagina te voorzien van foto’s, video’s en een koppeling met social media. Daarnaast kunt u evenementen promoten door deze toe te voegen aan de concertagenda.

Partner 
Wordt partner van Mpodia en beheer een eigen pagina op de onze website! Promoot uw merk en wordt rondom de voor u relevante poppodia en horecagelegenheden getoond.

Interesse? 
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken.