Zoek...
Andrew Combs – Canyons of My Mind

Andrew Combs – Canyons of My Mind

Label: Loose / Konkurrent

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-04-19 07:00:00 • 2 min lezen

Pop / Singer-songwriter
7,5

Andrew Combs – Canyons of My Mind

De 30 jarige Andew Combs weet met zijn singer songwriters country songs de emoties van de luisteraars te beroeren. Zijn heldere stem klinkt prettig in gehoor waardoor de beeldende teksten goed tot hun recht komen.
Na zijn debuut Tennesse Time uit 2010 kwam zijn carrière in een versnelling terecht. Met twee prachtige albums en tournees door de hele wereld, komt hij nu met zijn derde album Canyons of My Mind.

Gelukkig heeft Combs een betere hoes genomen dan zijn All These Dreams album. Mooi en passend bij de titel en dat opent ook je brein om er naar te luisteren. Zo zijn “Dirty Rain” met strijkers en een licht akoestisch gitaartje, “Heart of Wonder” en het breekbare “Hazel” prachtige songs. Met Bourgeois King trekt Combs alles uit de kast en is het een van de beste songs van het  album. Door even uit de comfortzone van het gitaarwerk te stappen, laat hij hier zien dat er meer mogelijk is dan luisterliedjes met een country sausje zoals “Rose Colored Blues” dat de oude Glenn Campbell en John Denver weer doet herleven.

Het is dan ook een afwisselend singer-songwriters album dat prettig in het gehoor ligt. Ieder kent zijn of haar voorkeur songs, maar in het geheel is het een mooi album.

Andrew Combs is te zien
18 mei Ekko te Utrecht

Pop / Singer-songwriter

Deel via social media: