Zoek...
nieuw album voor Animal Drive

nieuw album voor Animal Drive

Label : Frontiers

ALBUM RECENSIE
DOOR CORNÉ VAN GROENEDAAL
2019-04-14 07:00:00 • 2 min lezen

Rock
7,5

Animal Drive - Back To The Roots

De rockact uit Kroatië weet zich in de kijker te spelen bij Frontiers met een cover album. Back To the Roots is dan ook eerder een ep van een volwaardige cd.

Met hun stevige uitvoeringen van Warrant’s ‘Uncle Tom’s Cabin’ moeten we zeggen dat ze dit erg goed doen. Hoewel Warrant altijd een mietjes imago heeft, hebben ze zeker goede songs gemaakt. Net als ‘The Look’ van Roxette. Wellicht is dit de versie die Per in zijn gedachte had bij het schrijven van het nummer. Stevig heavy zang en dirty in de gitaren.


Hoewel de band de sound van David Coverdale’s Whitesnake ambieert, weten ze de power wel in Adje Vandenberg’s ‘Judgement Day’ te proppen. Met het album ‘Bite’ wisten ze al indruk te maken, maar met deze covers is de herkenbaarheid groter en hoor je de klasse van de band. Met het ‘Monkey Business’ van Skid Row sluit de band dit mini album af. Hier hoor je dan ook dat de sound dicht bij Skid Row ligt. Hier kan men verder mee en zal men als support act in de toekomst vast op een podium te zien zijn.

 

Rock

Deel via social media: