Zoek...
Ardours – Last Place On Earth

Ardours – Last Place On Earth

Label: Frontiers srl

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-08-08 07:00:00 • min lezen

Rock
7,5

Ardours – Last Place On Earth

Vol enthousiasme (Ardours) gaan zangeres Mariangela Demurtas en haar producer en multi instrumentalist Kris Laurent weer aan de slag. Ze kennen elkaar van Sardinië waar men elkaar ooit had ontmoet. Mariangela vertrok naar Noorwegen om bij Tristania te zingen.

Nu is ze terug en weet het duo vooral een energierijk album te maken. De gedrevenheid is direct te horen op het openingsnummer  ‘What Else is There’ en songs als ‘Last Moment’ en ‘Design’. De sound is vooral vol te noemen  en veel toetsen in the Mist en het stevige ‘Therefore I Am’.
Het album klinkt bombastisch en zangeres Demurtas moet haar soms verstaanbaar maken tussen al het geweld. Terwijl ze in het melodieuze stuk van ‘Trutts’ toch mooi uit de verf komt. Het album komt wat te kort als het gaat om de diversiteit en is alsof de songs van Laurent al klaar op de plank lagen en dat Demurtas het alleen maar  mocht inzingen.
Voor de melodic female rock liefhebber is het een prima en pittige plaat waar de melodic rock een stevig randje van Within Temptation heeft meegekregen.

Rock

Deel via social media: