Zoek...
Ariana Grande – Positions

Ariana Grande – Positions

Label: Republic Rec. / Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-10-31 07:00:00 • min lezen

Pop
7,5

Ariana Grande – Positions

Aan de zangeres Ariana Grande zal altijd het drama van Manchester blijven hangen. Maar de jonge zangeres weet dit goed te verwerken met haar albums die erop volgden. Nu met haar nieuw album is we in haar hoofd meer vrij van het drama en kan weer aansluiten op de albums voor Sweetener .

Na dat ze omarmd werd door Justin Bieber en Lady Gaga weet ze op haar nieuw album de samenwerking aan te gaan met The Weeknd (‘Off The Table’), Doja Cat en Ty Dolla Sign (‘Safety Net’) . De songs zijn over het algemeen netjes onder de 3 minuten waardoor bijna alles zo op de radio of single gezet kan worden. 34+35 is dan ook een prima hitsong en met ‘Motive’ hijgt ze haar naar het einde van het nummer. Wanneer ze haar elvenstemmetje opzet is de magie terug in ‘Just Like Magic’ dat een modern Disney song kan zijn. Al laat Grande met ‘Six Thirty’  haar beste zangkunsten horen.
De mellow songs songs doen het bij haar goed en met ‘My Hair’  gaat ze als een barbie pop net even wat te ver. Met ‘Nasty’, ‘Love Language’ en ‘Positions’ gaat ze even een andere tekstuele afslag nemen.

Met Tom Brown en Mr. Franks weet ze het zesde album weer even gelikt te maken als voor het drama. Al stond Grande dichter bij de songs van Sweetener en Thank U, Next. Dit is dan toch wat vlakker in het geheel.

Pop

Deel via social media: