Zoek...
Ariana Grande – Thank U, Next

Ariana Grande – Thank U, Next

Label: Republic rec. / Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-02-09 07:00:00 • min lezen

Pop
7,5

Ariana Grande – Thank U, Next

Ariana Grande weet een passende titel alles te verwoorden waar ze nu staat. Het drama van Manchester is verwerkt en hier heeft ze al een gedenkwaardig album ’Sweetener’ over gemaakt. Dit maal gaat het meer over het leven after that…

Het jonge leven van haar is behoorlijk verstoort door de aanslag, maar zelf is Grande ook zoekend in haar liefdesleven. Haar break up en de leugens van haar producer aldus Grande, kost haar veel energie. Toch weet ze overeind te blijven. Op dit album komt alles voorbij. In de RnB van smooth popsongs weet ze de verhalen van  ‘7 Rings’, ‘Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored’ en ‘the Fake Smile’ te vertellen.
Muzikaal is dit vijfde een prima popalbum, al blijft er altijd wat hangen rond deze jonge zangeres. Aan een kant is ze erg sympathiek en aan de andere kant heeft ze een harde bitch attitude en weet ze met de verkeerde mensen om te gaan. Wellicht gaan dit soort dingen samen en is de zin Thank You, Next! Een veelvoorkomende zin in haar leven op dit moment.

Pop

Deel via social media: