Zoek...
Audun Skjolberg – Last Days of Earth

Audun Skjolberg – Last Days of Earth

Naxville rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-05-13 07:00:00 • min lezen

Singer-songwriter
8

Audun Skjolberg – Last Days of Earth

Zo nu en dan heb je een album waarbij de naam niet direct aantrekkelijk is om er een album van te kopen. Dat slaat natuurlijk ook nergens op, omdat het een vooroordeel dat nergens op slaat.


De naam Skjolberg is niet direct een naam om van te zeggen, ik ken het, koop dit album of andere marketing technische reden.  Het album is juist een mooie verrassing en erg lekker!

De man is een befaamd singer- songwriter in zijn thuisland Noorwegen. Hij weet met het openingsnummer ‘Baby Come On’ je direct te pakken en met zijn Crosby Stills Nash achtige songs weet hij de Nash sound te pakken. Het ‘Take Me Back’  sluit hier naadloos op aan, en met de scherpe gitaarsolo klinkt het dat Young ook nog van de partij is.
De Americana samenzang en met de prachtige liedjes als ‘Here I Am’, ‘Laughing All Alone’ en ‘Last Days On Earth’ is dit album van Audun Skjolberg dan ook een van de verrassingen van deze maand.

De inspiratiebronnen, lees de albums van Tim Hardin, Paul Simon etc van zijn ouders, hebben hun uitwerking weer optimaal gedaan!

Singer-songwriter

Deel via social media: