Zoek...
Ben Lukas Boysen & Sebastian Plano - Everything

Ben Lukas Boysen & Sebastian Plano - Everything

Label; Erased Tapes / Konkurrent

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-08-03 07:00:00 • min lezen

Electronic
7

Ben Lukas Boysen & Sebastian Plano - Everything

De componist Boysen heeft zich gevestigd in Berlijn om de elektronica en klassiek pianospel te smeden. Door zijn eigen producties onder de naam Hecq weet hij zijn naam te vestigen en wordt gevraagd om de muziek te componeren voor films, games en kunstproducties. Wanneer hij voor een project de pianist Sebastian Plano ontmoet gaan de heren aan de slag. Het project voor een game is uitgewerkt tot van alles, Everything.

De stukken zijn instrumentaal en gaan naadloos in elkaar over. Voor de meeste songs is de piano leidend en weet Boysen de muzikale ondersteuning hier op aan te passen.  De spanning van de composities zijn te horen en passen in het concept van de games. Van vrolijke klanken van “Aalystice” en “We’re Here” tot de spanning in “Opening Light”, waarbij voor te stellen is hoe dit in een game vorm geeft.

Met een totaal van 10 songs vol klassieke en sfeervolle klanken kan de luisteraar nog een digitale toegift krijgen door gebruik te maken van een code. Om het voor de echte liefhebbers het nog aanlokkelijker te maken zijn de eerste serie vinyl albums  een code voor de game toegevoegd.

Electronic

Deel via social media: