Zoek...
Best Coast- Always Tomorrow

Best Coast- Always Tomorrow

Label: Concord rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-02-22 07:00:00 • min lezen

80's sound / Indie
7,5

Best Coast- Always Tomorrow

De singer songwriter Bathany Cosentino en multi instrumentalist Bobb Bruno uit Amerika, weten hun surf- en garagerock steeds meer de richting naar de indiepop te sturen. Met het nieuwe album Always Tomorrow is dan ook een stap voorwaarts om de wereld met hun muziek te veroveren.

De band weet met hun vierde album heerlijke sluimerende indiepop voor te brengen. ‘Everything Has Changed’, ‘Rollercoaster’ en ‘Used To Be’ doen wat denken aan de oude Joan Jett hit die op haar beurt geinspireerd werd door de 60’s UK pop. ‘I Love Rock n Roll’ kennen we allemaal, al bracht  Jett gelukking meer. Dat geldt ook voor Best Coast. Het duo weet van snelle rocksongs als  ‘Different Last’  en Make It Last’ ook heerlijke popsongs te maken zoals het ‘For The First Time’, ‘Master of My Mind’ en ‘Wreckage’.

Het is aan een kant een lekker afwisselend album, toch krijg je aan het eind van het album wel het idee dat de composities op elkaar lijken in de opbouw en dat de stem van Bethany wat te veel in herhaling valt. Maar verder mag het album er best zijn!

80's sound / Indie

Deel via social media: