Zoek...
Blaas of Glory – The Summit of Heavy Metal Marching

Blaas of Glory – The Summit of Heavy Metal Marching

Label: Eigen Beheer

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-06-26 07:00:00 • min lezen

Metal
7

Blaas of Glory – The Summit of Heavy Metal Marching

De Nederlandse Heavy Metal parodie band Blaas Of Glory is vooral op de festivals een graag geziene gast. De heren weten met hun ludieke outfits als dweilorkest door het publiek te lopen en een moment op het hoofdpodium te kapen.

Met de blazers en een hoog meezing gehalte weet men iedere bezoeker van een festival mee te krijgen. Wie kent niet de “I Love Rock And Roll” van Joan Jett, “Ace of Spades” van Motorhead, “Whole Lotta Rosie” van AC/ DC en “The Final Countdown” van Europe.
Voor de echte rockers onder ons zijn dan de meezingers Poison van Alice Cooper, “The Boys Are Back in Town” van Thin Lizzy en “Here I Go Again” van Whitesnake aan het repertoire toegevoegd. Een geinige folk uitvoering van I Was Made For Loving You van KISS of Fat Bottomed Girls van Queen verrast iedereen.
Kortom met veel gein en niet te serieus zijn, kun je succesvol muziek maken. De afgelopen dagen stond men al op Parkpop, Sonisphere, Wacken en zal de band de komende tijd vele festivals onveilig maken.

Met het album als souvenir koop je een heerlijke cd waarmee van festival naar festival kunt gaan om in de stemming te komen van lol feest en gezelligheid!

Metal

Deel via social media: