Zoek...
Chef’ Special – Amigo

Chef’ Special – Amigo

Label: Caroline

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-03-07 07:00:00 • 1 min lezen

Funk / Pop / Reggae
8

Chef’ Special – Amigo

Het is het derde album van de Nederlandse vrolijkheidsband met internationale allure. “ In Your Arms” was al een knoeperd van een hit en dat wil men met het nieuwe “Try Again” of “New Start” op zijn minst evenaren. De reggae is nog steeds de sound waarmee de kok zijn specialiteiten maakt. Het moest allemaal in Amerika bereidt worden en het resultaat mag er dan ook zijn!

Het klinkt weer heerlijk zomers al zijn de donker maatschappelijke teksten van o.a “Money” sterk aanwezig.
Het zegt iets over de band. Geen doorsnee lovesongs maar iets dieper en waar Typhoon het in het Nederlands doet, brengt Chef’Special dit in het Engels. “Into The Future” is een potentiële hit dat de hele wereld over kan gaan. Het is catchy, snel meezingbaar en erg irritant wanneer je het te vaak hoort. Dus goed!
Natuurlijk staat er wederom een ballade op wat het gezellig aan doet. Dit maal wordt “Homesick” het liedje waarbij de zwijmelende menigte op en neer zal deinen. Met “Good Life” sluit men het 42 minuten durende album af. Het is net genoeg om het album niet in herhaling te laten vallen of dat de luisteraar oververzadigd raakt.

Funk / Pop / Reggae

Deel via social media: