Zoek...
The Chemical Brothers - No Geography

The Chemical Brothers - No Geography

Label: Virgin/ Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-04-21 07:00:00 • min lezen

Dance
8

Chemical Brothers – No Geography

Vanaf begin van dit jaar verschijnen de re- releases van The Chemical Brothers albums van het EMI label. Nu na vier jaar is er ook een geheel nieuw album op het Virgin Label en dat zal dan ook de reden zijn waarom het zolang heeft geduurd dat deze meesters in de dance wereld het nieuwe album konden uitbrengen.

.

No Geography of geen grenzen, hoe je het maar noemen wil, de muziek van The Chemical Brothers gaat over de hele wereld en laat vele generaties dansen op de festivals. Het album is dan ook een heerlijk dance album dat vooral door de tempowisselingen erg variabel klinkt. ‘Catch me I’m Falling’ begint al als een popact, na dat we nog even bijkomen van het dance nummer ‘Mah’. Maar het topstuk bevindt zich in het begin van het album. De openingstrack ‘Eve of Destruction’ geeft zoveel energie en hun nieuwe stijl weer dat het als visitekaartje voor het album is. De single ‘Got To Keep on” is zeker catchy te noemen en als heerlijke dancetrack die de mensen zeker in beweging uit.

Met dit album zijn The Chemical Brothers weer helemaal terug en zullen ze op diverse festivals de avond weer optimaal afsluiten!

Dance

Deel via social media: