Zoek...
David Ramirez – My Love Is A Hurricane

David Ramirez – My Love Is A Hurricane

Label: Thirty Tigers

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-07-18 07:00:00 • min lezen

Indie / Pop / Singer-songwriter
8

David Ramirez – My Love Is A Hurricane

De maakte drie jaar geleden al een prachtige Americana plaat We’re Not Going Anywhere’. De titel werd niet helemaal treffend, want de man moest de hele wereld rond. Nu pakt hij het anders aan, zowel in de titel als in de songs.

De singer-songwriter uit Texas weet met album meer indie song- songwriting liedjes te maken met hier en daar een vleugje soul zoals Hallelujah Love is Real! Dat het aanstekelijke titelnummer ‘My Love is A Hurricane’ opvolgt. Wanneer de man in de wereld van de liefde bevind is hij In ‘Heaven’ Tonight. En wordt dit snel gevolgd met ‘Shine On Me’. Maar de avond begint al met een vrolijke noot in ‘Lover Will You Lead Me?’ en ‘I Wanna Live in Your Bedroom’. Zo volgen we de nacht die David Raminez beleefd en vragen we aan het eind van het album af wie deze persoon nu zou zijn.

Muzikaal is het een heerlijk album waar je de verhalen van de man gemakkelijk volgt.  Relaxte popliedjes die niet in herhaling vallen en prettig naar te luisteren is. Een verrassend album en ja daarmee moet hij wellicht de wereld voor over om ook dit mooi geluid te laten horen in Europa en Australië. En dan is het zeker geen straf om hier naar toe te gaan.

Indie / Pop / Singer-songwriter

Deel via social media: