Zoek...
Death By Unga Bunga – So Far So Good So Cool

Death By Unga Bunga – So Far So Good So Cool

Label: Ja Jansen Records

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-04-16 07:00:00 • min lezen

Pop / Rock
7,5

Death By Unga Bunga – So Far So Good So Cool

De titel van het album van de Noorse band Death By Unga Bunga doet denken aan de Megadeth So Far So Good So What. Met de titel van de band begin je te denken dat het stevige kost is. Niets is minder waar. Het album is vooral pop georiënteerd.

Het openingsnummer ‘Haunt Me’ klinkt lekker vlot. De poprock kent een commercieel tintje dat bij het ‘Soldier’ nog meer aanwezig is. Je kunt de band scharen onder de commerciële post punkrock dat doet denken aan Green Day meets Thin Lizzy.   Het is een soort van rock dat het goed doet in de Scandnavische landen en hier in Nederland wat aan de kant wordt geschoven. Maar dit weerhoudt het niet dat het leuk is. Het album is qua productie wat matig, maar wanneer er meer geld is, kan men dit in de productie steken, zodat het aansluiting krijgt bij het grote publiek. Inmiddels is dit hun vierde album en mag het festival publiek deze act wel eens met open armen verwelkomen.

De songs zijn zeker niet slecht en live zal het een leuke band zijn. Met de tienerrock  van ‘So Cool’ en ‘Into The Night’  zijn de songs wat voorspelbaar. Toch is de cd prima om met deze zonnige dagen over de snelweg te cruisen.

Pop / Rock

Deel via social media: