Zoek...
Dee Snider – For The Love of Metal (live)

Dee Snider – For The Love of Metal (live)

Label: Napalm rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-08-01 07:00:00 • min lezen

Metal / Rock
8

Dee Snider – For The Love of Metal (live)

Bij de naam van Dee Snider gaan er heel wat metal en rock harten sneller kloppen. Het boegbeeld van Twisted Sister weet al enige jaren solo zijn albums te maken. Live geeft hij een combinatie van zijn solo werk en Twisted Sister weer.

Live weet de Dee Snider Band te beginnen met ‘Lies Are A Business’ en ‘Tomorrow’s No Concern’. De songs van zijn recente album For The Love Of Metal moet gepromoot worden dat is helder. Daarom wordt het titelnummer en ‘I Am The Hurricane’ ook aan de setlijst gevoegd. Maar het album is niet het beste werk waar de fans voor komen. Dat zijn de Twisted Sister songs. ‘You Can’t Stop Rock and Roll’, ‘The Beast,’, ‘Burn In Hell’ en de classics ‘The Kids Are Back’ en  ‘I Wanna Rock’  gaan er dan ook in als koek. Wanneer je naar een concert van de man gaat, krijg je ook vele verhalen te horen. Enkele verkorte aankondingen zijn op dit album terug te vinden (gelukkig), want het gaat om de muziek.

Heerlijk rocksongs die in de tijd zijn meegegaan. Natuurlijk is de stem van de man niet meer als 35 jaar terug maar zijn attitude en power zeker wel! Heerlijk album met een combi van new and old Sister songs!

Metal / Rock

Deel via social media: