Zoek...
DOMINIC FIKE – WHAT COULD POSSIBLY GO WRONG

DOMINIC FIKE – WHAT COULD POSSIBLY GO WRONG

Label: Sony

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-08-02 07:00:00 • min lezen

Pop
8

DOMINIC FIKE – WHAT COULD POSSIBLY GO WRONG

Fans kunnen hun hart ophalen, want na lang wachten is het debuutalbum van Dominic Fike What Could Possibly Go Wrong eindelijk hier. Gisteren plaatste hij al een zeventien minuten durende videoclip op zijn YouTube-kanaal, waarin te zien is hoe hij voor het eerst een skydive maakt: een knipoog naar de titel van het album. Ook teasde hij zijn nieuwe track Come Here'' al met een korte skydiveclip op zijn socials.

Dominic zette de release van zijn album eerder even on hold, uit respect voor de BLM-protesten, waar hij zich sterk mee verbonden voelt. De afgelopen tijd deelde hij via sociale media zijn eigen ervaringen met politiegeweld. Ook verscheen hij in Anderson .Paaks Lockdown, een video waarin de protesten en het huidige politieke klimaat een hoofdrol spelen.

Sinds de release van zijn EP Don’t Forget About Me, Demos zijn alle ogen in de muziekwereld op Dominic Fike gericht. Vorig jaar bereikte hij met zijn hit '3 Nights' de nummer-1-positie in de Billboard Alternative Songs-hitlijst. Daarnaast speelde hij zich in de kijker met de track Phone Number bij The Tonight Show van Jimmy Fallon en trad hij op over de hele wereld met zijn uitverkochte Rain of Shine-tour. Met What Could Possibly Go Wrong bewijst Dominic Fike zich opnieuw als één van de interessantste en talentvolste jonge artiesten van dit moment.

Pop

Deel via social media: