Zoek...
Dream Wifes – So When Youre Gonna

Dream Wifes – So When Youre Gonna

Label:

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-07-05 07:00:00 • min lezen

Pop / Post Punk
7,5

Dream Wifes – So When Youre Gonna

Het trio van drie dames uit Londen doet erg gezellig aan . Zie zien er lief uit en toch kent het bij de eerste aanblik iets van gereserveerdheid achter. De band weet een indie- , punkrock sound te maken dat gelijk ook erg zoet poppy is. Het is het tweede album van de dames die zeggen dat ze op dit album lekker te keer gaan.

 

Met ‘Put Your Money Where Your Mouth Is. Time is money, never apologize. These Are The Rules!’ is waar het album mee opent. Het zijn de teksten uit het nummer ‘Sports’, maar de toon van deze dames is gezet. Met een postpunk rocksound komen deze dames al intimiderend over. Het Hasta La Vista veranderd de zaak. Het is te lief voor woorden en met een poppy sound blijft er niets meer over van waar men eerder mee begon. Tenzij het als een soort lief wezentje je de nek omdraait. Dat blijft als het ware hangen. ‘Homesick’ en ‘Validation’ klinken wederom erg schattig maar wanneer je even beter luistert blijft er weinig liefs over. Dat maakt het album gelijk ook vermakelijk.  
Het ligt gemakkelijk in het gehoor en de songs zitten goed inelkaar. Niet overdreven powerful te keer gaan maar vooral melodieuze songs die je zo kan mee zingen.

 

Pop / Post Punk

Deel via social media: