Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-05-14 07:00:00 • min lezen

8

Duncan Laurence – Worlds on Fire

Het is de week van het songfestival 2020, of beter gezegd het zou de week van moeten zijn. Het succes van Duncan Laurence moest in de replay en we kunnen ons weer opmaken voor een avondje genieten van alle overdreven en of op gedoste acts die we voordien meestal niet kenden.
Nu moeten we het doen met digitale versies van het songfestival en komen we in 2021 met het feest terug. Dat is mooi want dan kan Duncan weer in de spotlights. Dat is tenminste dubbele bonus!

Met de EP van 5 songs Worlds On Fire weet Laurence zijn kleine kwetsbare songs op schijf te krijgen. Ergens is het de IJslandse muziek dat we hierin horen doorklinken, in ‘Yet’ en ‘Beautiful’ is leunt nog aan de grote hit ‘Arcade’ dat tevens op dit album staat. En eerlijk is eerlijk, het is toch een fantastisch nummer dat van klein pianoliedje tot een groot song is gemaakt.  Al is de nieuwe single 'Someone Else' wederom pakkend
Het is danwel een album met 5 songs, horen we Laurence met zijn ‘nieuwe’ wel wat leunen aan het numm.er waarmee het songsfestival heeft gewonnen. Verder een prima album!

Deel via social media: