Zoek...
Ellis – Born Again

Ellis – Born Again

Label: Fat Possum rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2020-04-01 07:00:00 • min lezen

Indie
8

Ellis – Born Again

Wanneer de Canadese singer-songwriter Ellis met Jake Aron, producer van Solange en Grizzly Bear de studio induikt, lijkt er wat moois uit te komen. Herboren songs die te mooi voor oren zijn is het resultaat. De singer songwriter weet samen met haar producer de opvolgen van haar debuut album The Fuzz tot een mooi album te brengen.


Met 'March 13th' als een van de mooiste  en kwetsbare liedjes op dit album, is dit ook het liedje dat de afgelopen maand op de vrijdag een belangrijke inpact heeft gehad. De pianoliedjes zijn in mooi intense gitaarsongs waaronder ‘Pringle Creek’ en ‘Into The Trees’. Al kan Ellis ookop de gitaar te keer gaan. Embarrising en of het poppy Fall Apart neemt ze de elektrisch gitaar ter hand.
Met Happy weet ze een indie hit song in handen te hebben. Het is catchy en pakkend en misschien dat het in deze tijd wel even nodig is om dit soort vrolijkheid te horen.

Maar in het geheel is het een mooi album waar niet echt een slecht nummer op staat maar het heeft wat draaiuren nodig om deze mainstream songs tot je te nemen.

Indie

Deel via social media: