Zoek...
Elvisand the Royal Philharmonic Orchestra  - Christmas

Elvisand the Royal Philharmonic Orchestra - Christmas

Label: RCA / Sony

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-11-28 07:00:00 • min lezen

Pop
7

Elvis Presley – Christmas

De afgelopen jaren is het Royal Philharmonic Orchestra druk doende om de tapes van Elvis nog eens door te nemen. Ditmaal wordt het een kerst album dat onder handen wordt genomen. Dat Elvis nog steeds bij velen populair is, is wel te begrijpen.

Het kerstalbum van Elvis was al een oude klassieker als het gaat om kerstalbums. De songs zijn goed gezongen en passen in de donkere dagen van december.  Alle bekende kerstsongs zijn meegenomen en serieus opgenomen. Geen gekheid maar strak op de toon horen we “Santa Claus is Back in Town”, “White Christmas” en “Here Comes Santa Claus”. Met het orkest is het nog bombastischer. Merry “Christmas Baby”, “Silver Bells” en het “Winter Wonderland” klinken nog beter dan voorheen. Natuurlijk mogen de zoete versies van  “I’ll Be Home for Christmas”, “The First Noel” en “Silent Night” in dit verhaal niet ontbreken.
Is het nieuw en waardevol?? Ach het is meer een kwestie van meer van het zelfde. Natuurlijk heeft Elvis al een prachtig  kerst album gemaakt en dat is nu dubbel en dwars opgepoetst. Maar een prima album voor de kerstdagen!

Pop

Deel via social media: