Zoek...
ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2016-02-22 07:00:00 • 11 min lezen

Go Go Berlin - Electric Lives

Go Go Berlin – Electric Lives Label: Mermaid rec Eindoordeel: 8,5

Het kwintet uit Silkeborg, Denemarken verraste al twee jaar geleden met hun debuut album “New Gold”. Het vervolg van een debuut is vaak matig te noemen, omdat de band dan de energie van hun debuut kwijt is. Met de Go Go Berlin is het tegendeel waar. Het album met een niet voor ieder aantrekkelijke hoes is meer dan de moeite waard. De indie rock is energierijk en vol lekkere gitaar rock. Het is afwisselend door de songs ritmes die men aanhoudt. “Kids”, “Famous Till The End” en “Starlight” zijn allen verschillend van aard en toch hoor je de eigen sound van Go Go Berlin hier in.

Het is dan ook niet vreemd dat deze act met de Nederlandse band DeWolff tourt. Al speelt men hier als support act. Inmiddels is de band al vastgelegd voor Eurosonic 2017 en dat zegt wellicht genoeg. Het is een must-see band en dan mag dit album in de platenkast niet ontbreken. De rock georiënteerde liefhebbers zullen hun hart ophalen bij songs als “Rest For The Restless” en “Kill me First”.

De band staat 23 maart in Q factorty te Amsterdam en met DeWolff in 24 maart Vera te Groningen 25 maart Burgerweeshuis te Deventer 26 maart Astriks te Leeuwarden

Deel via social media: