Zoek...
Graham Bonnet – Live in Tokyo 2017

Graham Bonnet – Live in Tokyo 2017

Labe: Frontiers srl

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-07-22 07:00:00 • min lezen

hard rock
7

Graham Bonnet – Live in Tokyo 2017

De voormalige zanger van The Marbles scoorde een grote hit met ‘Only One Woman’. Het bleek de uitnodiging te zijn om O Connely te vervangen bij the Sweet. Toch koos Bonnet voor Ritchie Blackmore’s Rainbow en scoorde de hits ‘Since You Been Gone’ en ‘All Night Long’.

Inmiddels heeft Bonnet zijn al jarenlang een eigen band en scoort hij geen hits meer. Regelmatig verschijnt er een album van hem solo of als gastzanger. Met het album Live in Tokyo horen we Bonnet wat schreeuwerig terug. Met Gary Shea en Jimmy Waldo in de band is er snel een vergelijking te maken met de band Alcatrazz waarmee de heren een groot succes kenden en horen we het ‘Assult Attack’ uit de periode dat hij bij Michael Schenker band zat.


Het album is ter promotie van zijn recent studiowerk ‘The Book’, maar is inmiddels het derde live album van deze Japanse tour. Al is er op alle album enig diversiteit aan songs geplaatst. ‘Samurai’, ‘Dancer’ en ‘Into The Night’ zijn nog steeds prima rocksongs en gedurende het album hoor je Bonnet beter zingen. Maar of dit nu een echte aanwinst is voor de fans is te betwijfelen. Inmiddels zijn er genoeg live albums en is het wel eens tijd voor nieuwe songs.

hard rock

Deel via social media: