Zoek...
Hajk - Drama

Hajk - Drama

Label: Ja Janssen prod.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-02-10 07:00:00 • min lezen

Electronic / Pop
8

Hajk – Drama

Twee jaar geleden verscheen het debuut album van deze Noorse act. Het was een prettig en verrassend album en niet zo Noors zoals deze productie maatschappij veelal levert. De popklanken van deze act horen we op dit album uitgewerkt, waardoor het een goede opvolger is geworden van het debuut album.

De heerlijke zangstem van Sigrid Aase op ‘Get it Right’ en ‘Myself’ is heerlijk om naar te luisteren. Het heeft een hitpotentie en zou voor deze band een wereldwijde doorbraak kunnen verzorgen. De elektronic droompop is verschoven naar de popsound. Hoewel ‘Tokyo’ en ‘Sorry’ twee songs zijn die amper 2 minuten duren, staan er voor mij geen 10 songs op het album maar slechts 8. Hierdoor duurt het gehele album nog geen 35 minuten en dat is wat jammer. Juist omdat het album mooie en goede liedjes kent.
Preben Andersen neemt enkele songs voor zijn rekening waaronder het ‘Time To Forget’. Dit pakt bij Hajk goed uit, omdat hierdoor het luisterplezier wordt bevorderd. Even een ander geluid op een album doet het altijd goed.

Prima album!

Electronic / Pop

Deel via social media: