Zoek...
Hard Working Americans  - We’re All In this Together

Hard Working Americans - We’re All In this Together

Label: Thirty Tigers

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-08-04 07:00:00 • min lezen

Blues / Rock 'n Roll

Hard Working Americans - We’re All In this Together

Het Amerikaans bluesrock collectief Hard Working Americans is een combinatie van bandleden uit Chris Robinson’s Brotherhood, Widespread Panic, Great American Taxi en Neal Casal. De band rond Todd Snider heeft de afgelopen 3 jaar drie albums op de markt gebracht en dan is het tijd om deze verzameling als een live album te verpakken met de pakkende titel We’re All-in This Together.

De heerlijke blues rock van “Is This Thing Working”, “Another Train” en “Run A Mile” doen dan ook denken aan The Black Crowes sound uit de jaren 90, terwijl de rock and roll bluessongs “Roman Candles” eerder de goede tijd van Herman Brood doet herleven.
Juist de stem is te vergelijken met Brood in zijn snelle goede periode.  Het wat stevigere “School Day” zet er nog even een tempo bovenop.


De songs zijn niet allemaal van eigen hand en dat is ook niet erg wanneer je een goede combinatie van setlijst er op nalaat. Het gaat hierbij om het geheel van het album en niet met een of twee tracks die we uit de spotify halen. HEt geheel is dat dit album juist heerlijk doet klinken!

Blues / Rock 'n Roll

Deel via social media: