Zoek...
Husky - Punchbuzz

Husky - Punchbuzz

Label: Embassady of Music

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-07-15 07:00:00 • min lezen

Electronic / Pop
8

Husky - Punchbuzz

Het derde album van het duo uit Melbourne weet de weg te bewandelen naar het grote publiek. Het duo Husky Gawenda en Gideon Preis weten met hun alternatieve elektropop een mix van 80’s sound met swingende pop voor te brengen.

Inmiddels heeft de band al voor vele acts als support act gespeeld en opvallend hierbij is dat het voor Neil Young tot Noah and the Whale is. Het geeft aan dat deze band veelzijdig in hun werk is, terwijl de basis erg klein is.

Het swingende “Late Night Storen” en “Ghost” wordt afgewisseld door een zweverige Cut The Air waarbij het tokkelende gitaar met de elektro toetsen klein in de sound blijft, al is de compositie ingewikkelder dat je op het eerste geluid zou horen. Na een lange aanloop gaat men subtiel over in een popsong. Deze creativiteit is op het gehele album te horen. Hierdoor wordt Husky interessanter en boeiend voor nu en in de toekomst. Met “Splinters in the Fire”, Walking In Your Sleep” en “Shark Fin” mogen de doorsnee popsongs er ook zijn.  Misschien klinken ze 13 in een dozijn, maar zijn wel lekker.Electronic / Pop

Deel via social media: