Zoek...
Issa - Run With The Pack

Issa - Run With The Pack

Label: Frontiers

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-05-07 07:00:00 • min lezen

Rock
6,5

Issa – Run With The Pack

De Noorse Metal Queen Issa weet met haar vijfde album een band bij elkaar te vinden die er mag zijn. Met drummer Marco Di Salvia (Kee of Hearts) en gitarist Simone Mularoni (DGM) is er al een basis gelegd, Natuurlijk staat Alessandro De Vecchio weer aan het roer en achter de toetsen.


Wanneer Del Vecchio de voormalige Journey drummer Deen Castronovo invliegt om een duet te doen gaat het vooral om de naam.”Sacrifice Me’ is dan ook een van de betere songs op het album. Issa weet met ‘Am I Losing You’ meer dan aardig te beginnen. Door de jaren heen is ze beter geworden en wil men nu richting Heart gaan. Dat lukt redelijk in het begin van het album. Het titelstuk doet het ook nog goed en dan wordt het allemaal wel vlak en voorspelbaar. De composities zijn dan nog wel prima ingespeeld en dat is dan ook de kracht van het album. Issa zelf weet de hoge toon wel te raken, maar blijft hier in hangen waardoor het gehele album erg hoog is ingezongen.
Het staat ver van de muziek en een meezinggehalte.
‘How Long’, Sound of Yesterday klinken alsof het niet geheel op haar stem is geschreven, waardoor ze tijdens het nummer de hoogte inschiet.

 Jammer, volgende keer een wat evenwichtiger ingezongen album zou mooi zijn.

Rock

Deel via social media: