Zoek...
Jessie J. – R.O.S.E.

Jessie J. – R.O.S.E.

Label: Universal

Jessie J. – R.O.S.E.

Jessie J. – R.O.S.E.

Label: Universal

Jessie J. – R.O.S.E.

Jessie J. – R.O.S.E.

Label: Universal

Jessie J. – R.O.S.E.

Jessie J. – R.O.S.E.

Label: Universal

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-07-13 07:00:00 • min lezen

R&B
7,5

Jessie J. - ROSE

De Britse zangeres Jessie J. werd vooral bekend door haar songs die ze schreef voor Miley Cyrus, Rhianna en Justin Timberlake. Als zangeres zong ze in het achtergrond koortje van Cindy Lauper. tevens is ze bekend als jurylid van The Voice.


De popsongs met een elektro inslag horen we ook weer op haar nieuwe solo albums. Albums? Ja,met ROSE weet ze een drieluik te brengen. Een drieluik waar de erotiek centraal staat. Een soort 50 shades of songs. In dit geval staat de ROSE voor Realisation Obsession Seks en Empowerment. Kortom women to the power!

Samen met DJ Camper weet ze de opzwepende R& B songs als ‘Oh Lord’ en het ‘Dopamine’ als verleidingsmiddelen te verkopen. Eenmaal gevallen voor de vrouw komen we tot de ‘Real Deal’
of tot de ‘Four Letter Word’ te komen. De songs zijn allen even glad als Janet Jackson haar strak latexpakje. Met Dangerous weet Jessie J. de sound van de Jacksons te doen herleven. Met ‘I Wanna Play With you’ is het duidelijk wie de leidende rol heeft. Dan weet Jessie J. de vrouwen te verleiden dat ook zij de kracht (Empowerment) hebben om de mannen terecht te wijzen en de bovenliggende partij is. De  ‘Glory’ is geëvenaard en ze voelt zich als ‘Someone’s  Lady’. Uiteindelijk weet ze met ‘I Believe in Love’  tot haar zinnen te komen.
Het gehele proces is als een ‘ROSE Challenge’ waarmee ze het vrouwelijk volk graag wil meegeven dat iedere vrouw er mag zijn en dat.

Dit is uitgewerkt in 4 albums. Eenmaal alle songs  achterelkaar gezet haken we hier muzikaal bij het derde album af. Dan valt het allemaal wat in herhaling. Maar het project is zeker geestig opgezet.

R&B

Deel via social media: