Zoek...
John Carrie - Away With Birds

John Carrie - Away With Birds

Label: JohnCarriemusic

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-03-19 07:00:00 • min lezen

Singer-songwriter
7,5

John & Pat Carrie – Away With Birds

De broers John en Pat Carrie maken onafhankelijk van elkaar al meer dan twintig jaar muziek. Pat Carrie weet dit vooral thuis in Ierland te doen en John heeft de boot genomen naar Nederland. Wanneer de broeders samen komen en de bij Sjoerd Spoelstra op een zolderkamer muziek maken is dit opgenomen.

Dit album is daarvan het resultaat. De titel zal  is gebaseerd om het verwerkingsproces van de heren wanneer ze hun ouders zien dementeren. Deze emotie  weten de heren om te zetten in de songs en dit in een take vast te leggen. De akoestische gitaren klinken goed en de zang is weer kwetsbaar mooi op ‘Wake to Thee”. De Americana van ’All Mothers Children’ en ‘Boat By The River’ klinkt als een song van Crosby Stills Nash en Young. Mooie harmonische vocalen die sturen tegen wat kan en niet officieel mag. Maar klinkt als een klok.
het album gaat over verlies, het er eerlijk over te hebben en de hoop voor later. ‘Resting Space’ en ‘Shed Song’ zijn dan ook mooie songs die het proces van waar ze nu staan afronden.

Singer-songwriter

Deel via social media: