Zoek...
Johnny Gioeli – One Voice

Johnny Gioeli – One Voice

Label: Frontier rec

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-01-03 07:00:00 • min lezen

Rock
8

Johnny Gioeli – One Voice

De naam van Johnny Gioeli is in de wereld van de melodic rock al een lastige. Al doet de band Hardline voor velen dan wel weer een belletje rinkelen. De rockact met Neal Schon Danny Castronovo en bassist Ted Jenssen veroverden nooit echt de wereld, maar Gioeli zong hier al de sterren van de hemel.

Daarnaast weet Gioeli al jarenlang zijn stemgeluid te laten klinken bij Axel Rudi Pell. De afgelopen jaar weet hij zijn maatje Danny Castronovo te verleiden om samen een album te maken. Set the World on Fire verscheen begin dit jaar en nu gaat Gioeli voor zijn eigen werk.
One Voice bewijst dat de zanger een goede rockstem heeft. De opener ‘Drive’ is heerlijk up tempo en met ‘It’ weet hij een pakkend vervolg te maken. Vanaf het titelstuk is het tempo van de komende 3 songs in de mainstream melodic rock tempo. Dat is dan wel weer jammer, al kennen ‘Running’ en ‘Deeper’ een heerlijke drive. Met ‘Let Me Know’ weet de man extra power in de song te gooien en met ‘The Price We Pay’ een prima ballad te brengen.
Het album is wat voorspelbaar en mainstream. Dit is niet erg, gezien de zang goed is. Hierdoor is het een prima rock album geworden.

 

 

 

 

Rock

Deel via social media: