Zoek...
Joia – Living It Now

Joia – Living It Now

Label: eigen

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2017-05-21 07:00:00 • 2 min lezen

7

Joia – Living It Now

Laat de zomer maar komen! Joja is er klaar voor Living It Now is haar album waarmee de vrolijke klanken door deze zomerse lentedagen kleur geeft. Het titelnummer geeft een en al vrolijkheid waarmee je de vakantieplannen alleen maar zoekt op zonnige plekken.

Joia schitterde in de finale van de Grote Prijs van Nederdald en maakte al een mini documentaire en liet haar stem klinken op de opening van het Centraal Station van Rotterdam.
De flamboyante zangeres weet met haar prachtig heldere stem de luisteraar te ontwapenen. Van intieme liedjes als “Just What I Need”, “Keeper” en “Wandering Heart”.  Het thema van liefde staat op het album centraal. Hier weet ze de verhalen vooral bij haar zelf te houden en kennen de lyrics  vooral vrouwelijk  inslag als het gaat om de kijk op liefde. Kwetsbaar en zacht, vol hoop en toekomst  verwachtingen. Wanneer het allemaal uit haar mond komt, wordt je bijna verliefd en denk je dat de wereld er zo uit moet komen te zien. Vol “Friends” en hoe je in een relatie hoort te voelen in “If I Feel”.
We kunnen bijna zeggen dat de mannen dit album behoren te luisteren om hoe te gaan met het andere geslacht. Al zal het andere geslacht het te zoet en zich maar moeilijk kunnen meten aan de verwachtingen wat binnen de songs wordt geschapen. Maar ja dat is misschien ook het echte leven.

Joia is de komende tijd te zien
3 juni Music in the Backyard te Zaltbommel
28 aug. ZNF te Middelburg
6 okt. Podium te Boxtel

Deel via social media: