Zoek...
Jon Bryant - Cult Classic

Jon Bryant - Cult Classic

Label: Nettwork

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-06-02 07:00:00 • min lezen

Singer-songwriter
7,5

Jon Bryant – Cult Classic

De Canadese singer-songwriter Jon Bryant maakte al mooie ingetogen albums. Al is het alweer een poosje geleden dat zijn recente album Twenty Something uit kwam. Zeven jaar daarvoor verscheen het debuut album dat dit jaar zijn tien jarig jubileum viert.

Inmiddels is de man een soort Cult Classic en weet hij met dit album weer een ontspannen album te brengen. Zijn aanstekelijke stem dat zowel als verhalenverteller, als drama zanger door de deur kan geeft veel dimensie aan zijn albums. Dit geldt ook weer voor songs als ‘Did What I Did’, ‘The Fall’ als ‘Party’. De inspiratie voor dit album ligt bij het bezoeken van een sekte waar hij zich bij aansloot. Het ‘Paradise’ en ‘5 years’ gaf hen de reden voor het ‘Superstition’ te schrijven. Uiteindelijk weet Bryant dat zijn ‘Home’ elders is en dat hij er nu over durft te praten.

Zijn opgesloten gevoel geeft hem nu de ruimte en ‘Don’t Cover Up’ en ‘Out Of The Blue’ zijn de laatste verhalen die zijn belevenissen tijdens deze 5 jarige periode heeft opgedaan.

Singer-songwriter

Deel via social media: