Zoek...
Jean Wauters -Introducing Juan Pablo

Jean Wauters -Introducing Juan Pablo

Label: Captured rec. /Konkurrent

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2019-05-31 07:00:00 • min lezen

Pop
7

Juan Wauters – Introducing Juan Pablo

De singer-songwriter Juan Wauters komt uit Uruguay en woont tegenwoordig in New York. Hier pakt hij zijn gitaarkunsten op en weet met zijn verfijnd gitaarspel en album te maken met 17 songs.

Deze titels worden in 30 minuten afgespeeld, waarvan enkele titels tot een confersatie van gezelligheid, plannen maken en familiegesprekken behoren. Met een grote galm op de microfoon worden de songs op plaat gezet. Geinspireerd door de groten der aarde. Doing Allright kent de  reggae van Bob Marley, en met “Letter’ en  ‘Rubia’ komt de Uruguayaanse Beatles/ Lennon songs om de hoek kijken. Met veel Zuid Amerikaans getokkel eindigt het ‘Mystery’ en met ‘Mpountain’ wordt er een pauze muziekje ingestart. Wanneer we de vertellende verhalen en dit soort pauze songs er tussenuit halen, zijn er al 6 songs minder en de rest zijn songs die het maximum van amper 3 minuten kent. En wanneer er een poging gedaan wordt om Bohemian rapsody melodie in het eind van het nummer te proberen dan wordt het wel wat bedenkelijk.


De songs die wel volledig op het album staan, zijn prima en horen we een man die met low budget een album maakt dat met veel geld en een goede producer meer aan sluit bij het grote publiek.

Pop

Deel via social media: