Zoek...
Jungle – Loving In Stereo

Jungle – Loving In Stereo

Label: Caiola records

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2021-08-15 07:00:00 • min lezen

70's sound / 80's sound / Dance
8

Jungle – Loving In Stereo

Het Britse producers duo Josh Lloyd- Watson en Tom McFarland kennen elkaar van de kindertijd en richtten in 2013 het project Jungle op. Het kunstproject kent diverse thema’s, kunstwerken en een collectief om met diverse muzikanten muziek te maken, De uitdaging en verleiding bracht hen tot een duo dat heerlijke dance muziek maakt.

Met het album Loving In Stereo (niet te verwarren met het album Living in Stereo) komt het duo met hun derde album. Het begint direct duidelijk met de heerlijke discostamper ‘Dry Your Tears’. Het doet de jaren 70 herleven waarna men direct een decennia verder gaat met een van de singles ‘Keep Moving’. Samen met de Zwitsers-Tamil mzukant Priya Ragu op ‘Goodby My Love’ en de rapper Bas op ‘All The The Time’, weet het duo ‘Romeo’ en ‘Truth’ tot heerlijk popdance songs te brengen.

Het album is dan ook een heerlijk album om op te zetten voor je uit zou gaan of wil chillen. Het is niet direct overheersend maar smooth aanwezig en met een volume op 8- 10 doet het zijn werk waarvoor het bedoeld is. Iedereen in beweging te brengen, ook wanneer je dacht dit niet te gaan doen. De songs zijn lekker opzwepend, kent vele bij-klanken in de songs vol toetsen, blazers en een catchy beat.
 
Jungle weet de snaar van ieder dancevezel in je lichaam te bereiken en dan gaan de voetjes vanzelf!

70's sound / 80's sound / Dance

Deel via social media: