Zoek...
Kerry Watt – Neptunes Daughter

Kerry Watt – Neptunes Daughter

Label: V2

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2021-01-20 07:00:00 • min lezen

Pop
7,5

Kerry Watt – Neptunes Daughter

De Schotse zangeres Kerry Watt is vooral een multi- instrumentalist en schuif aan waar nodig is waaronder bij Embrace. Zelf wist ze in Engeland hits te scoren met ‘Long Way Home’ en ‘The Wild’.

Ze weet met Net[unes Daughter een album te produceren waar de pop en rock door elkaar heen gaat. Met ‘Kissing Fools’ weet een nieuwe hit te scoren en het titelnummer is heerlijk poppy en klaar om de doorbraak te maken. Er hangt een jaren 60 sound in de songs terwijl het ook weer modern klinkt. ‘Cut Me Loose’ geeft een prima weergave van dit album. Het vrolijke ‘Jessie’ kent een mooi verhaaltje. Terwijl de meeste songs toch wat te recht door zee zijn is het slotstuk en mooi gezongen ‘I Wanna Sing For You’ het pareltje, dat doet denken aan Pink, aan het einde van de cd.


Maar het album kent ook bonustracks waar ze een serie songs akoestisch op piano of gitaar vertolkt en eigenlijk zijn deze songs mooier en past beter bij haar zangstijl. Ze zijn intenser en kent meer gevoel in de songs. Alleen daarom zou je dit album moeten beluisteren!

Pop

Deel via social media: