Zoek...
LA Guns - Live in Milan

LA Guns - Live in Milan

Label: Frontiers rec.

ALBUM RECENSIE
DOOR ROELOF NOORDA
2018-04-19 07:00:00 • min lezen

Rock

LA Guns - Live in Milan

De Amerikaanse glamrockers wisten afgelopen jaar al te komen met een goed album. Dit maal komt de band met een live album. De voormalige Guns & Roses gitarist (waar de naam (Traci) Guns & (Axl) Rose vandaan komt) weet met dit album een mooi overzicht van LA Guns weer te geven.

De zanger Philip Lewis is weer terug en mr Guns is inmiddels ook weer aangeschoven waardoor het hart van de Guns weer terug is. Met een nieuwe band weet de band weer hun classic glamrock te presenteren. ‘Kiss My Love Goodbye’, ‘Seks Action’, ‘Rip & Tear’ en ‘The Ballad of Jayne’ zijn op dit album weer te horen. Het zijn de classics songs van de band die voornamelijk op de eerste albums LA Guns, Hollywood Vampires en Cocked & Loaded staan.
Het album is opgenomen in de capital van Frontiers records die de band een tweede leven heeft gegeven. Toch kent het album veel songs die ook op het live album Live Vampires staan.
Gelukkig horen we de energie van de band weer en staat men weer op het podium.

Tevens is er een bonus dvd aan het album toegepast. Hier is ‘The Bitch is Back’ als extra song aan het album toegevoegd.

Rock

Deel via social media: